nedelja, 10. maj 2015

Sodobni klovnski kabaret "Za crknt"

"Za crknt" kabare je predstava skupine klovnov, ki skozi svoje točke razkrivajo človeško ranljivost, raztresenost in vznesenost. Gledalcem in nastopajočim radodarno ponujajo oddih od vsakdanjih stresnih banalnosti. Kabare vidijo kot prostor za raziskovanje in odkrivanje samih sebe in svojih skritih lastnosti.
Raje kot tradicionalnemu cirkusu podajajo roko življenju. Sodobni klovni s humorjem razbijajo četrto steno in s svojo igro vstopajo med ljudi. S svojim naivnim cinizmom do vsakdanje aktualnih tem nagovarjajo gledalca, ki je slekel svojo službeno obleko in se spomnil, da je človek. Sodobni klovni soigralci, zrasli na svoji življenjski izkušnji. Njihovi klovnovski liki izbirajo njih, raje kot obratno. Resničnemu dajejo masko, to pa nosijo na nosu - žarečo in rdečo.

Sobota, 9. maj, ob 20. uri v prireditveni dvorani MC Patriot. Ni za otroke. Za odrasle otroke pa več kot priporočljivo. Polna korba smeha!


2 komentarja:

 1. Zapiski:
  -igra "vislice" s sestavljivimi vislicami iz lesa, beseda "sočutje",
  -lutka vagina, vstavljen tampon, ki ga je dobila iz občinstva,
  -pravljice Rdeča kapica, Žabji princ, Trnuljčica, Sneguljčica v prenesenem pomenu- namigovanje na spolnost, položaj žensk v družbi,
  -prikloni: starejši ženski se priklanjata z zamikom, ker ne moreta tako hitro z odra in nazaj v priklon,
  -doprsna lutka moškega - Mišo, ki se uči poslušanja ženske.

  OdgovoriIzbriši
 2. Šli TK, LB, ToK, LK, NP, BK, VB, MK, KK.

  OdgovoriIzbriši