nedelja, 31. maj 2015

Bremza na Rdečih revirjih

Festival Rdeči revirji bo letos tretjič Zasavski. Namen festivala je "predstavljanje različnih umetniških žanrov in oblik, pestrost in neposrednost, ki prinaša oživitev dogajanja na zasavskih ulicah ter skrbi za približanje kulturnih vsebin najširšemu krogu ljudi. Pomembno pa je predvsem druženje in uživanje ob prireditvah in tudi po njih."


V pestrem programu sem izbrala performans ustvarjalca Vie negative, Roka Kravanje, z naslovom Bremza, ki me je zahaklal precej časa nazaj. Performans bo izveden v četrtek, 4. junija, ob 20. uri v Kulturnem centru Delavski dom Zagorje. Vstopnine ni.


4 komentarji:

  1. To ne pride v poštev za mene.
    EPP: So pa do jutri cenejše karte za Festival Ljubljana. Sam povem. :) Jaz sem ZA kakšno Mammo Mio (17. - 21. 8.). Je pa tudi Pandurjev Faust (21. - 23. 9.), Tristan in Izolda (Opera in Balet Sofija, 4. 9.). :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, na Mammo Mio ziher ne gremo, Faust bo po moje igral tudi po festivalu (ker je zasedba SNG Drama LJ) in bodo karte občutno cenejše, Tristan in Izolda pa tudi, če ne bomo šli na ljubljansko izvedbo ta teden, bomo počakali_e na naslednjo sezono. Tako da če ti je za kakšen dogodek, kupi karte preko spleta. Se splača danes, tako kot si napisala. :)

    OdgovoriIzbriši